Gyógyszeradatbázis a WebDokin

Régen várt, új szolgáltatással bővült Portálunk: online gyógyszeradatbázis üzemeltetését kezdtük meg. Az adatbázis természetesen minden további regisztráció nélkül, térítésmentesen áll regisztrált felhasználóink részére, csupán a főmenü megfelelő pontjára kell kattintani.

Az adatbázis oldalára lépve többféle módon is lehetőség van a keresésre. Baloldalon látható az ATC fa, melynek kívánt pontjaira kattintva megnyílnak az adott kategóriába tartozó konkrétabb alkategóriák, így gyorsan eljuthatunk egy keresett hatástani csoporthoz. Ezzel egyidejűleg automatikusan megjelenik az éppen kiválasztott csoportba tartozó gyógyszerek listája.
Az oldal keresőjében lehetőség van gyógyszernév, hatóanyag vagy gyártó szerinti keresésre a kívánt keresési mód kiválasztásával és a keresendő szó beírásával. A Keresés gombra kattintva a találati lista azonnal megjelenik. Ebben a keresett gyógyszerkészítmény nevére kattintva az adott készítmény részletes információs lapja jelenik meg, ahol a rendelhetőségre, árakra vonatkozó információk mellett a kiemelt jogcímek jogszabályi szövege, valamint a készítmény rövidített alkalmazási előirata is olvasható.

Az adatbázis folyamatos, rendszeres karbantartásával mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk naprakész állapotát, valamint az egyes termékekhez kapcsolódó további információk elhelyezésével bővítsük az ismereteink tárházát.

Reméljük, hogy gyorsan változó viszonyaink között kollégáink hasznos segítséget kapnak új szolgáltatásunkkal!

2007. április 18. 08:54, szerda - Dr. Acsai László


« vissza

Időpont foglalás

 

Időpont foglalás ›
A foglaláshoz regisztráció szükséges.
Regisztráció ›
Ha már regisztrált, az oldal tetején található link segítségével beléphet.
Az orvos válaszol
Tegye fel kérdését - írásban válaszolunk Önnek Kérdezzen Ön is! ›
Mennyire tetszenek Önnek a megújult Citymed oldalak?