értesítő

tovább »


Figyelem!

Tisztelt Páciensek!

2020.06.23-ÁN A HOLD UTCAI HÁZIORVOSI RENDELÉS HIVATALOS ÜGYINTÉZÉS MIATT ELMARAD!!!

 

Ismertetem a legújabb EMMI miniszteri levelet és egyúttal kérem Önöket figyelmesen olvassák el és tartsák be az abban foglaltakat.

"Jelen levél az egészségügy újraindításának 2020. június 15-étől tervezett lépéséhez kapcsolódó alapvető információkat tartalmazza.

1.     Magyarország területén valamennyi engedélyezett egészségügyi tevékenység korlátozás nélkül végezhető, az alábbi kitétellel. A COVID-19 esetek ellátására korábban elkülönített ágyak 80%-át lehet felhasználni a fekvőbeteg ellátást igénylő - nem COVID és nem COVID gyanús - betegek gyógykezeléséhez. Kérem, hogy a fekvőbeteg ellátások kiterjesztése során rugalmas ágykapacitás tervezéssel biztosítsák a COVID-19 betegek ellátásához és a készenlét fenntartásához, valamint a nem COVID-19 betegek ellátásának a visszaépítéséhez szükséges feltételeket, az egészségügyi szolgáltatók megyei szintű kölcsönös együttműködésével. 

2.     A háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás, valamint járóbeteg-szakellátás keretében meghatározott előjegyzési szabály (óránként maximum 4 beteg vizsgálata) érvényét veszti."

Budapest, 2020.06.11.            Tisztelettel: Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter

Iktatószám: IV/5300/2020/EGPOL

A korábbi levélből: 

A hatósági vizsgálatok, gyógyszer javaslatok halasztódnak, mert az eddig érvényes igazolások érvényesek maradnak.

       "A szakorvosi javaslatok, közgyógyellátási igazolvány lejárata a veszélyhelyzet megszüntetését követően is hosszabbodjon meg hat-tizenkét hónapig, csökkentve ezáltal a járóbeteg ellátásra hirtelen visszanehezedő nyomást.”

 

A rendelésekre újra lehet időpont foglalni itt:

http://www.citymed.hu/elojegyzes.php 

Kérem önöket arra, hogy a "megjegyzés" rovatban részletesen tüntessék fel panaszaikat, kéréseiket. Ezáltal megkönnyítik munkámat. A személyes találkozáshoz továbbra is előzetes egyeztetés sükséges akár telefonon (+36309429729), akár E-mailen ( knagy@citymed.hu

A

https://koronavirus.gov.hu/

internetes felületen "hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén".

"A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében": 

Információs vonalak: +3680277455, +3680277456


tovább »

Időpont foglalás

Ebben a járványügyi helyzetben 15 percet kell foglalnia!!!

Időpont foglalás ›
A foglaláshoz regisztráció szükséges.
Regisztráció ›
Ha már regisztrált, az oldal tetején található link segítségével beléphet.
Az orvos válaszol
Tegye fel kérdését - írásban válaszolunk Önnek Kérdezzen Ön is! ›
Mennyire tetszenek Önnek a megújult Citymed oldalak?